Taraftardan İlginç Protesto

Milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun da forma giydiği, İspanya 2. Futbol Ligi'nde şu ana kadar bekleneni veremeyen Real Betis'i günlerdir protesto eden taraftarlar, pazar günü oynanacak Las Palmas maçına 20 dakika geç gireceklerini açıkladı. 2. ligde 14. ha

Taraftardan İlginç Protesto
Milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun da forma giydiği, İspanya 2. Futbol Ligi'nde şu ana kadar bekleneni veremeyen Real Betis'i günlerdir protesto eden taraftarlar, pazar günü oynanacak Las Palmas maçına 20 dakika geç gireceklerini açıkladı.
2. ligde 14. haftaya girilirken bir maç eksiğiyle 17 puanla 11. sırada bulunan Real Betis, taraftarlarının yoğun baskısı altında pazar günü sahasında oynayacağı Las Palmas maçına hazırlanıyor. Real Betis-Las Palmas maçına 20 dakika geç girecek olan taraftarlar, ayrıca maç sırasında kulüp yönetimini de protesto edeceklerini şimdiden duyurdu.

Bu arada Mehmet Aurelio, Jesus Capitan gibi Betisli futbolcular, taraftarların tepkisinin haklı ve normal olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler