Taraftara saç-baş yoldurdular

Fenerbahçe maçında son dönemlere oranla orta alan ve kanatlardan çok daha fazla destek gören hücum hattı mücadele boyunca yakaladığı hiçbir fırsatı değerlendiremezken, taraftarların da tepkisiyle karşılaştı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da, “Her şeyi ra

Taraftara saç-baş yoldurdular

Fenerbahçe maçında son dönemlere oranla orta alan ve kanatlardan çok daha fazla destek gören hücum hattı mücadele boyunca yakaladığı hiçbir fırsatı değerlendiremezken, taraftarların da tepkisiyle karşılaştı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da, “Her şeyi rakibimizden daha iyi yaptık, ama bir tek gol atamadık” sözleriyle eleştirdiği Gökhan Ünal-Umut Bulut ikilisi, gelecek adına tedirginlik yarattı. Bordo-Mavililer'in hocasının önümüzdeki maçlar öncesinde bu ikiliyi mutlaka uyaracağı ve gol provalarına da ağırlık vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor