Taraftara 40. Yıl Çağrısı

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, bordo-mavili takımın aldığı sonuçların kulübün 40. yıl kutlamalarına gölge düşürmemesi gerektiğini söyledi.Özal, dernek üyeleriyle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısınd

Taraftara 40. Yıl Çağrısı

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, bordo-mavili takımın aldığı sonuçların kulübün 40. yıl kutlamalarına gölge düşürmemesi gerektiğini söyledi.

Özal, dernek üyeleriyle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un şanlı bir mazisi olduğunu ve elde ettiği başarılarda taraftarın da önemli rol oynadığını belirterek, ''Trabzonspor, gücünü taraftarından almıştır.

 24 yıldır şampiyon olamamamız takımımıza sevgimizi kaybettirmez. Alınan sonuçlar 40. yıl kutlamalarına gölge düşürmemeli'' dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun 3 gün sürecek bir etkinlik düzenlediğini ifade eden Özal, bundan çok mutluluk duyduklarını ifade ederek, ''Trabzonspor, tarihinde ilk defa böyle bir kutlama yapacak.

 Kulübe sahip çıkmak için yarın sabah yapılacak yürüyüşe hep beraber, taraftarlar olarak katılmalıyız. Alınan sonuçlar ile kutlamalar birbirine karıştırılmamalıdır. En kötü günde taraftarın nasıl kulübe destek olduğunu göstermeliyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor