Taraftar yemin etti!

Bursa'da, Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle, aralarında Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bilet Satış Sorumlusu Sedat Şen ve tribün liderlerininde aralarında bulunduğu 17 kişiyi daha gözaltına aldı. Bazı tribün liderlerinin, tarafta

Taraftar yemin etti!

Bursa'da, Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle, aralarında Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bilet Satış Sorumlusu Sedat Şen ve tribün liderlerininde aralarında bulunduğu 17 kişiyi daha gözaltına aldı. Bazı tribün liderlerinin, taraftarlara olay çıkarmaları için Kuran-ı Kerim'e el bastırdığı öne sürüldü.

 

Bursasporlu yönetici İrfan Koç, Biçer ve Şen'in, daha önce olaylara karıştığı için gözaltına alınan bir taraftarın üzerinden "bedelsiz bilet" çıkması üzerine gözaltına alındığını iddia etti.

 

Koç, "Tampon oluşturmak amacıyla polis koleji, jandarma, çocuk esirgeme ve futbol okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 3 bin adet bedelsiz bilet bastırdık. Gözaltına alınan birinin üzerinden de bu bilet çıkmış" dedi.

 

Gözaltındaki kişilerden 27 yaşındaki Ufuk Erdem'in de olaylar sırasında elinde pala bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor