Taraftar yarışması sonuçlandı

Trabzonspor Kulübü tarafından düzenlenen Taraftar Projeleri Yarışması'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda Ali Fuat Saruhan ve Emin Yükünç'ün “Çözümün Parçası Olmak” isimli, Trabzonspor'un kurumsal kimliğini geliştirici ve ekonomik katkı sağlayıcı proje

Taraftar yarışması sonuçlandı

Trabzonspor Kulübü tarafından düzenlenen Taraftar Projeleri Yarışması'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda Ali Fuat Saruhan ve Emin Yükünç'ün “Çözümün Parçası Olmak” isimli, Trabzonspor'un kurumsal kimliğini geliştirici ve ekonomik katkı sağlayıcı projesi birinci seçildi.

Trabzonspor'un Seçici kurulu büyük bir titizlikle yaptığı değerlendirmenin sonucunda birinci sıraya yerleştirdiği projeyi hazırlayan Ali Fuat Saruhan ve Emin Yükünç isimli taraftarlar ödül olarak Ts Club'dan toplam 5000 TL değerinde hediye çeki ve ligin ikinci yasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçları VIP tribününden seyretme imkanı kazandılar.

Trabzonspor Taraftar Projeleri Yarışması'na katılan ve değerli fikirlerini paylaşan tüm taraftarlara teşekkür edip, gönderdikleri projelerin değerlendirmeye alınacağını belirtmek istedi.

Sonuçlar: trabzonspor.org.tr'de...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor