Taraftar Vahid Hoca için ne dedi?

Yeni sezon öncesinde yapılan transferlerle beklentileri üst düzeye çıkaran Trabzonspor'da istenilen başarı bir türlü gelmeyince yönetim ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic eleştirilerin odağı haline geldi.En son oynanan Karabükspor karşılaşmasında da 3-0

Taraftar Vahid Hoca için ne dedi?

Yeni sezon öncesinde yapılan transferlerle beklentileri üst düzeye çıkaran Trabzonspor'da istenilen başarı bir türlü gelmeyince yönetim ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic eleştirilerin odağı haline geldi.

En son oynanan Karabükspor karşılaşmasında da 3-0 gibi bir skorla mağlup olan Bordo mavili takımda Boşnak Hoca'ya tepkiler çığ gibi büyüme başladı takımı bırakması yönünde bir algı uyandı.

Bu tepkiler üzerine Trabzonspor'un taraftarlarına sosyal medya hesabımızdan "Vahid Halilhodzic'e bir şans daha verilmeli mi?" diye sorduk. 

Durum karşısında ikiye bölünen taraftarların yorumları da şöyle;

tarat.jpg

taraftar2.jpg

meteha-001.jpg

2taraftar.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler