Taraftar TS'ye zarar vermesin!

Vali Okutan, taraftarın sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı Trabzonspor'a verilecek olan cezanın büyüklüğünün farkında olmadığını belirterek, bu durumun devam etmesi halinde Trabzonspor'un sahasının kapanmasından kaygınlandıklarını dile getirdi. Vali

Taraftar TS'ye zarar vermesin!
Vali Okutan, taraftarın sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı Trabzonspor'a verilecek olan cezanın büyüklüğünün farkında olmadığını belirterek, bu durumun devam etmesi halinde Trabzonspor'un sahasının kapanmasından kaygınlandıklarını dile getirdi.

Valilik B Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Orhan Eyövge, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Şerif Özgür ve ilgili birim amirleri katıldı.

Trabzonspor'un sezon başından beri oynanan maçlarda taraftarın sahaya attığı çakmak, madeni para, kalem v.b. yabancı maddelerden dolayı büyük cezalar aldığını belirten Vali Okutan, taraftarı Trabzonspor'un yanında olmaya çağırdı.

Sahaya yabancı madde atan taraftarların MOBESE sistemi sayesinde belirlenip kesinlikle cezalandırılacağını ifade eden Vali Okutan, “Trabzonsporumuz bu sezon lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Taraftarlar olarak takımımıza destek olup sahip çıkmamız gerekirken aksine sahaya atılan yabancı maddeler ve tribünlerde yapılan küfürlerden dolayı kulübümüz ağır cezalar almaktadır. Taraftarımız yaptığının suç olduğunun farkında değil. Şu iyi bilinsin ki sahaya yabancı madde atmak ve küfür etmek suçtur ve bunun bir cezası vardır. Sahaya yabancı madde atıp, küfür eden taraftarların Trabzonsporumuza zarar vermesine izin vermeyeceğiz. MOBESE ile tespit edeceğimiz bu kişilere en ağır cezayı vereceğiz.” dedi.


Taraftarın sahaya attığı yabancı maddeler ve yapılan küfürlerden dolayı Trabzonspor'un sahasının kapatılmasından korktuklarını kaydeden Vali Okutan, taşkınlık yapan taraftarların kesinlikle cezalandırılıp bu kişiler hakkında kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor