Taraftar sordu, Halil cevapladı

Trabzonspor Dergisi'ndeki TrabzonCell soru-cevap köşesinin bu ayki konuğu Halil Altıntop oldu. TrabzonCell hattıyla "soru" yazıp boşluk bıraktıktan sonra merak edilenleri 1967'ye sms gönderen taraftarlara Halil içtenlikle yanıtlar verdi. İşte Halil’e soru

Taraftar sordu, Halil cevapladı

Trabzonspor Dergisi'ndeki TrabzonCell soru-cevap köşesinin bu ayki konuğu Halil Altıntop oldu. TrabzonCell hattıyla "soru" yazıp boşluk bıraktıktan sonra merak edilenleri 1967'ye sms gönderen taraftarlara Halil içtenlikle yanıtlar verdi. İşte Halil’e sorulan sorular ve verdiği cevaplar…

Trabzonspor'la sözleşme imzaladıktan sonra neler hissettin?

Doğru karar verdiğimi düşündüm. Özellikle imza törenimde bana gösterilen ilgi hayli özeldi. Coşkulu bir karşılamaydı bizimkisi. Burada olduğum için mutluyum.

Neden Trabzonspor'u tercih ettin?

Büyük bir camia olduğu için. Hedeflerime burada ulaşabileceğimi düşdüğüm için.

Şehir hakkındaki düşüncelerin neler? Olumlu ya da olumsuz yanları söyler misin?

Denizi tek başına yeterli. Şuana kadar olumsuz bir yanını görmedim.

Eski performansını burada yakalayabileceğini düşünüyor musun?

Burayı neden tercih ettiğimle alakalı düşüncelerim bu sorunun cevabı aslında...

En sevdiğin yemek?

Hamsiyi de çok seviyorum ama annemin yemekleri favorim...

Öncelikle Trabzon’a geldiğin için çok gururluyum. Geçen yılla kıyaslama yaparsan, kadronun artısı ya da eksik yanlarını sıralayabilir misin?

Şuan bu değerlendirmeyi yapmak için erken. Geçen sezonki performansı yakalamak kolay olmayacak, ancak o kalite bizde var.

Mevcut kadroda öne çıkan futbolcular hangileri sana göre­­?

Burada bulunan bütün futbolcuların kendilerine göre yetenekleri belirli seviyelerde zaten. Tek tek isim vermeye gerek yok.

Haketmemize rağmen malum sebeblerden dolayı şampiyon olamadık. Bu yıl için şampiyonluk hakkında düşüncelerin neler?

Geldiğimde de söylemiştim, böyle geçmişi büyük olan bir camia her sene iddialı olmalı ve şampiyonluğa oynamalı. Bu sene de öyle olacak.

Avrupa Ligi'nde şansımız?

Benfica’ya şanssız bir şekilde elendik. Ancak UEFA Avrupa Ligi’nde turu atlayacağımızdan eminim. İstediğimiz performansı ortaya koyabilirsek buna rahatlıkla başarabiliriz.

Hamit’le Trabzonspor'da oynamak ister miydin?

Tabi ki, beraber oynamak isterdim.

Profesyonel yaşantında ilk golünü attığında neler hissetmiştin?

Borussia Mönchengladbach’a atmıştım ilk golümü. İnsanın hayalidir o seviyelere gelip başarılı olmak. Kelimelerle anlatılacak bir şey değil... Bir anlamda hedefinize ulaşmanızın birinci basamağı gibi.

Kendine ait bir gol sevincin var mı?

Hayır herhangi özel bir gösterim yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor