Taraftar şikeyi konuştu!

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun bir an evvel iade edilmesi gerektiğini belirterek, TFF'nin, Fenerbahçe'yi değil, Türk Futbolunu kurtarmak için çabalaması gerektiğini söyledi.Trabzonspor'

Taraftar şikeyi konuştu!

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun bir an evvel iade edilmesi gerektiğini belirterek, TFF'nin, Fenerbahçe'yi değil, Türk Futbolunu kurtarmak için çabalaması gerektiğini söyledi.
Trabzonspor'u destekleyen taraftar grupları içinde en çok üyeye sahip olan Trabzonlu Gençler taraftar grubu üyeleri açık havada düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Trabzon Belediyesi Hamam zade İhsan Bey Kültür Merkezi binası yanında organize edilen iftar yemeğine çok sayıda üye katıldı.
Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde grup üyeleri arasında kaynaşmayı ön plana çıkarmak istediklerini belirterek, "Gücümüz yettiği kadar grup üyelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Liglerin ertelenmesi nedeniyle çok fazla bir araya gelme fırsatımızda olmadı. Hem bir araya gelmek hem de yeni sezonda neler yapacaklarımızı konuştuk. Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun bir an evvel gerçek sahibine iade edilmesi gerekir.
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi değil, Türk Futbolunu kurtarmak için neler yapacağını düşünmelidir. Zaten Türk Futbolu diye bir şeyde kalmadı. İnsanlar futboldan, yeşil sahalardan soğudu bunların sayesinde. Verdikleri kararları çok komik buluyoruz. Bir an önce yanlıştan dönmelerini bekliyoruz" dedi.
Yenen iftar yemeğinin ardından taraftarlar şampiyonluk sloganları atarken, şampiyonlun bir an önce Trabzonspor'a verilmesini istediler.
Daha sonra taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor