Taraftar şike isyanı sürüyor!

Trabzonspor taraftarlarının TFF'ye olan şike isyanı bitmiyor.  Trabzon'da Meydan Parkı'nda toplanan taraftarlar tepkilerini dile getiren bir eylem gerçekleştirdiler. Yargıtay'ın şike kararını onamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeniden şike

Taraftar şike isyanı sürüyor!
Trabzonspor taraftarlarının TFF'ye olan şike isyanı bitmiyor.  Trabzon'da Meydan Parkı'nda toplanan taraftarlar tepkilerini dile getiren bir eylem gerçekleştirdiler. Yargıtay'ın şike kararını onamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeniden şikeyi gündeme almasını bekleyen bordo mavili taraftarlar gösterdikleri tepkiyle TFF'yi göreve davet ettiler. UEFA'nın TFF'ye ciddi yaptırımlar uygulayacağını ve Türk futbolunun şikeci bir kaç takımla şike ahlaksızlığının mimarı bir çeteye kurban edileceğinin altını çizen taraftarlar derhal adalet yerini  bulmalı diyerek uyarıda bulundular.
 
Gerçekleştirilen eyleme özel bir isim de katıldı.  Trabzonspor'un uğradığı haksızlığı adalet için Avrupa'da her fırsatta dile getiren, çok sayıda eyleme imza atan ve çok sayıfa medya kuruluşunun  Türkiye'deki şikeyi haber yapıp Avrupa duyurmasını sağlayan İbrahim Ertürk de eyleme katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor