Taraftar sahaya girerse kötü olur!

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor'un basın sözcüsü Yakup Aslan açıklamalarda bulundu.Aslan, "Kasımpaşa maçına girmek isteyen taraftarlarımızın girecek mi? bu haberler doğru mu? kaynağı nedir bilmiyorum. Birileri kapıları zorlayacağız diyecekse bu b

Taraftar sahaya girerse kötü olur!

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor'un basın sözcüsü Yakup Aslan açıklamalarda bulundu.

Aslan, "Kasımpaşa maçına girmek isteyen taraftarlarımızın girecek mi? bu haberler doğru mu? kaynağı nedir bilmiyorum. Birileri kapıları zorlayacağız diyecekse bu bizim ve Federasyonun sorunu değil artık bu tamamen devletin sorunu polisin sorunu olur. Biz bir ceza aldık belli oranda almış olduğumuz ceza haklı ama abartılı bir ceza olmuş biz burada bir ret cevabında bulunacağız. Fakat taraftarımızın bu tür baskısı ile kapıları zorlaması yanlış olur. Trabzon insanı tamamen devletine sahip çıkan bir yapısı vardır.Böyle birşey yapacaklarını da sanmıyorum."dedi.

Vali bey ile karşılaşma sonrası görüştüklerini ifade eden Aslan, "bizler maç öncesinde kesinlikle maçtan önce çatılara adam çıkarmadık sadece maçtan sonra tedbir amaçlı çıkardık. vali bey ve emniyetinin almış olduğu önlemler olayları büyütmedi. Bu Trabzon'un imajını zedelemedi. Vali bey geç saatlere kadar orada durarak polisin müdahalesini engelledi. Sert müdahalede bulunmayın demesi ise olayların büyümesini engelledi." ifadelerini kullandı. 

Yakup Aslan Kasımpaşaspor maçında taraftarın sahaya girme planları ile ilgili ise konuyu emniyete bildirdiklerini söyleyerek "yapılacak güvenlik toplantısında tekrar konuşulacak konu. Buna en ufak müsamaha göstermemesi lazım emniyetin. Oraya gelecek insanlar Trabzonspor taraftarı olamaz. Trabzonspor taraftarı kendi kulübünün ikinci bir sefer hükmen mağlubiyeti durumunda küme düşme cezası alacağını bilir Şayet birileri kapıyı zorlarda biz ceza alırsak, otomatik kümeye gidiyoruz. Biz kulüp olarak talimatlar gereği içeriye uygunsuz bir tane adam almayacağız, sadece bayanlar gelecek. Dışarıdan gelecek insanları ben engelleyemem, onlar benim taraftarım olarak değerlendirilemez, onlar herhangi bir şahıs olarak değerlendirilebilir. Giresun’dan, Ordu’dan İstanbul’dan da gelebilir bu insanlar bana kötülük olsun diye. Burada benim günahım yok kulüp olarak. Bu emniyetin sorunudur. Varsa ihmal gibi bir hata bu tamamen emniyete mal edilecek bir hatadır. İnşallah öyle bir hata olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor