Taraftar otobüse saldırdı

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Stadı'nda yapılan ve evsahibi Antalyaspor'un 2-1 kazandığı karşılaşma sonrası, rakip Denizlisporlu futbolcu ve teknik heyeti taşıyan otobüs, kent çıkışı sırasında Antalyasporlu kimi taraftarların taşlı saldırısına uğradı. At

Taraftar otobüse saldırdı

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Stadı'nda yapılan ve evsahibi Antalyaspor'un 2-1 kazandığı karşılaşma sonrası, rakip Denizlisporlu futbolcu ve teknik heyeti taşıyan otobüs, kent çıkışı sırasında Antalyasporlu kimi taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Atılan taşlar nedeniyle otobüsün camları kırıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Denizlisporlu futbolcu ve teknik heyeti taşıyan otobüsün taşlanması ve camlarının kırılması olayıyla ilgili olarak 4 kişinin yakalandığı bildirildi.

Denizlispor otobüsüne yapılan saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen N.A., B.D., E.Ö. ve B.Ö. isimli şüphelilerin yakalandığı, olayla ilgili adli ve idari soruşturmaya başlandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor