Taraftar Jaja’yı unutmadı

Anntreman’a alkollü çıkan ,disiplinsiz hareketleri nedeniyle sorun olan  Jaja’yı taraftar unutmadı.Trabzonspor taraftarı Brezilyalı futbolcu Jaja’yı unutmadı. İki sezon önce  transfer edilen ve bu sezon başında disiplinsiz hareketleri nedeniyle satılan Ja

Taraftar  Jaja’yı unutmadı

Anntreman’a alkollü çıkan ,disiplinsiz hareketleri nedeniyle sorun olan  Jaja’yı taraftar unutmadı.

Trabzonspor taraftarı Brezilyalı futbolcu Jaja’yı unutmadı. İki sezon önce  transfer edilen ve bu sezon başında disiplinsiz hareketleri nedeniyle satılan Jaja’yı Trabzonspor taraftarları yeniden Trabzonspor’da görmek istiyor

Taraftarlar geçtiğimiz sezon antremana alkollü çıkan, izin verilmediği halde  

ülkesine giden ve disiplinsiz hareketleri ile saç baş yolduran Brezilyalının yeniden Trabzonspor’a transfer edilmesi için ilginç mesaj vermeye hazırlanıyor harekete geçti.

Taraftarlar bu akşam Avni Aker’de  oynanacak müsabakada lig TV'nin yapmış olduğu kim girsin kim çıksın anketinde  jaja' ismini yazarak yönetime mesaj vermeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler