Taraftar Güneş'i arıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar'a 4-2 yenilen Trabzonspor'da büyük bir hüsran yaşandı. Bordo mavili takımın ligdeki kötü gidişe bir türlü dur diyememesi Trabzonspor taraftarını efsane hoca Şenol Güneş'e yönlendirdi.Maç içerisinde hem yönetim

Taraftar Güneş'i arıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar'a 4-2 yenilen Trabzonspor'da büyük bir hüsran yaşandı. Bordo mavili takımın ligdeki kötü gidişe bir türlü dur diyememesi Trabzonspor taraftarını efsane hoca Şenol Güneş'e yönlendirdi.

Maç içerisinde hem yönetime hem teknik ekibe tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarlar tribünlerde Şenol Güneş'in adını haykırdı.

Trabzonspor'un ihtiyacı her dönemde yanında olan,  bordo mavili takımın yükselişte olduğu her dönemde ve 2010-11 sezonundaki son şampiyonlukta takımın başındaki isim olan Şenol Güneş lehine tezahurat yapan taraftarlar efsane hocayı özlediklerini açıkça gösterdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor