Taraftar görsel şölene hazırlanıyor

Uefa Avrupa Liginde Bugün Napoli karşısında önemli bir sınav verecek olan Trabzonspor’da taraftar takımına tam destek vermeye hazırlanıyor.Uefa Avrupa Liginde L grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen ve İtalya’nın Napoli takımıyla bu akş

Taraftar görsel şölene hazırlanıyor

Uefa Avrupa Liginde Bugün Napoli karşısında önemli bir sınav verecek olan Trabzonspor’da taraftar takımına tam destek vermeye hazırlanıyor.

Uefa Avrupa Liginde L grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen ve İtalya’nın Napoli takımıyla bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumunda saat 20 :00’de karşılaşacak olan Trabzonspor’un en büyük avantajı taraftar desteği olacak. Günler öncesinden Bordo-Mavili taraftarların biletlere yoğun ilgi göstermesi ve biletlerin tükenmesiyle heyecan doruğa çıktı.61. dakika gösterisini  bir şölen havasına çevirmeyi planlayan taraftarlar İngilizce tezahürat ve pankartlarla da takımlarına tam destek verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler