Taraftar gerçeği biliyor ya...!

Trabzonspor'un Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un zirve mücadelesi verdiği şu günlerde kamuoyunda yapılan bazı değerlendirmelere yönelik açıklamalarda bulundu.SAĞDUYULU TARAFTARIMIZ VARTrabz

Taraftar gerçeği biliyor ya...!

Trabzonspor'un Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un zirve mücadelesi verdiği şu günlerde kamuoyunda yapılan bazı değerlendirmelere yönelik açıklamalarda bulundu.

SAĞDUYULU TARAFTARIMIZ VAR

Trabzonspor'da hiçbir zaman problem çıkaran adam olmadığını belirten Yanal, “Bundan böyle de bu konumumda bir değişiklik olmayacak. Bizim Trabzonspor'da ne için bulunduğumuz ortada. Bunu kayıtsız şartsız desteğini esirgemeyen ve verdiğimiz mesajları çok iyi algılayan sağduyulu taraftarlarımız biliyor. Gerisi önemli değil” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ VE AMACIMIZ BELLİ

Kendisi görevdeyken seçilen yönetim kuruluyla birlikte ilk günden beri uyumlu bir çalışma süreci yaşanmasına büyük özen gösterdiğine ve birçok kararın ortak değerlendirmeler sonucunda alındığına işaret eden Yanal, “Biz önce oyuncularımızla birlikte bir ekip olduk. Daha sonra bütün camiamızı da içerisine çeken bir aile haline geldik. Bu ailenin her ferdi sorumluluğunun bilincinde yoluna devam ediyor. Hedeflerimiz belli, amacımız bunlara ulaşmak. Bizim dışımızda yaratılmaya çalışılan gündemlerle de fazla ilgilenmiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor