Tankut: Şampiyon bizi bağlamaz

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, her takıma karşı oynadıkları futbolu Trabzonspor karşısında da sergileyeceklerini, kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, her takıma karşı

Tankut: Şampiyon bizi bağlamaz

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, her takıma karşı oynadıkları futbolu Trabzonspor karşısında da sergileyeceklerini, kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, her takıma karşı oynadıkları futbolu Trabzonspor karşısında da sergileyeceklerini, kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

Ligdeki puan ve sıralamalarını biraz daha yukarı çekebilmenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Ferudun Tankut, "Sezon başından bu yana her takıma karşı oynadığımız futbolu çıkıp bu maçta da oynayacağız. Kim şampiyon olacak, kim ikinci olacak bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren sahaya çıkıp 90 dakika iyi futbol oynamak. Bu maçtan da iyi oynayarak puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz. Şu anda 44 puanla ligde 8'inci sıradayız. Ligdeki puan ve sıralamamızı biraz daha yukarı çekebilmenin gayreti içersinde olacağız. Futbolcularımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçında da çok iyi bir futbol ortaya koydular. İnanıyorum ki Trabzonspor maçında da, güzel bir futbolla alacağımız puan ya da puanlarla sezonu kapatacağımıza inanıyorum" dedi.

Tankut, şehirlerine gelen her takımın misafirleri olduğunu belirterek, "Biz onları saha dışında en iyi şekilde ağırlamayı, saha içerisinde de centilmence mücadele etmeyi istiyoruz. Taraftarlarımıza şimdiye kadar göstermiş oldukları fair play adına yapmış oldukları güzellikleri Trabzonspor maçında da sergilemelerini istiyoruz" diye konuştu.

 

"SAKATLIKLAR OLMASAYDI DAHA İYİ OLURDUK"

Sezonu hedefledikleri yerlerde bitirdiklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Tankut, şöyle konuştu: "Sakatlıklar olmasaydı daha iyi olabilirdi. Ama bugün iki tane Bank Asya 1'inci Ligi'nden çıkan takımın Süper Lig"den düştüğünü dikkate alırsak, Kardemir Karabükspor'un bu sezonki başarısı ortaya çıkmış olur. Dolayısıyla ben teknik ekibimi, futbolcularımı her zaman bizi yalnız bırakmayan destek veren taraftarlarımıza, sponsorumuz Kardemir A. Ş. 'ye teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler