Tanju Çolak Metris'te!

Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak, Şike Soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün emekli masörlerinden Mehmet Yenice'yi ziyaret etti.Bu sabah saatlerinde Şike Soruşturmas

Tanju Çolak Metris'te!

Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak, Şike Soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün emekli masörlerinden Mehmet Yenice'yi ziyaret etti.

Bu sabah saatlerinde Şike Soruşturması kapsamında tutuklananların bulunduğu Metris Cezaevi'ne gelen Çolak, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'ten izin alarak Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün emekli masörlerinden Mehmet Yenice'yi ziyaret etti.

Yenice'yi çocukluğundan beri tanıdığını ifade eden Çolak, "Mehmet ağabey benim 15 yaşımdan beri tanıdığım birisi. Beni büyüten kişidir. Onu ziyarete geldim. Sayın Başsavcım izin verdi. Fenerbahçe'den oda arkadaşım olan Tayfur'u da görme şansım oldu. İkisiyle konuştum görüştüm. Buranın psikolojisini yatan anlar. Ben de zamanında hapse girdiğim için biliyorum. Ama yine de o güzel insanların orada olduklarını bilmek insanı üzüyor. Tatsız bir durum. İnşallah en kısa zamanda çıkıp aramıza dönerler. İçeride yatan herkese geçmiş olsun diyorum" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da bilgi aldığını söyleyen Tanju Çolak, "Aziz Beyi de sordum. Koğuşunda olduğunu söylediler. Kendisi farklı bir koğuşta kalıyormuş. Mecnun başkandan, Ümit Karan'a, Bülent Uygun'a kadar herkese Tayfur aracılığıyla selam gönderdim" diye konuştu.

EŞ YILDIRIM, AZİZ YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ

Basın mensuplarının Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi alıp almadığını sorması üzerine ise Çolak, "Sorduğumda sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler. Sabah da eşi Gonca Hanım gelmiş. Herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiler" şeklinde konuştu.

Bu arada cezaevi önünden geçen vatandaşların Tanju Çolak'a gösterdikleri yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler