Tanju Çolak Kandil yolcusu

Eski futbolcu Tanju Çolak, PKK'nın kaçırdığı asker ve sivilleri teslim almak için oluşacak komisyonda yer almak istediğini söyledi.BDP'li Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski futbolcu Tanju Çolak, PKK'ya ortak çağrı yaparak, ellerindeki sivil ve as

Tanju Çolak Kandil yolcusu

Eski futbolcu Tanju Çolak, PKK'nın kaçırdığı asker ve sivilleri teslim almak için oluşacak komisyonda yer almak istediğini söyledi.

BDP'li Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile eski futbolcu Tanju Çolak, PKK'ya ortak çağrı yaparak, ellerindeki sivil ve askerleri bırakmalarını istedi. Belediye Başkanı Sadak, "Bu serbest bırakmanın bir barışa vesile olması dileği ile ben de bir barış savunucusu olarak bunların serbest bırakılması için çağrıda bulunuyorum. Teslim almak için ben ve Sayın Çolak, ikimiz bu görevi devralabiliriz. Çolak'la birlikte Kandil de olmak üzere ülkenin ya da Türkiye'nin, İran'ın hangi köşesinde olursa olsun, gidip bu insanları almaya varız" sözlerine eski futbolcu Çolak'ın da yanıtı şu oldu:

"Başkan muhteşem bir misafirperverlik içerisinde bizi ağırladı. Özellikle hanım ağamıza teşekkür ediyoruz. Ben sonradan duydum ki askerlerimiz, polis, kaymakam ve sağlıkçılarımız da varmış. Ben de buradan başkanıma ricada bulundum. Seve seve onları almaya, yardımcı olmaya hazır olduğumu söyledim"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor