Tam 7 maç oldu

Trabzonspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 7 maçı kazanamadı. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2’lik Galatasaray karşısında 2-1’lik skorlarla kaybeden Trabzonspor takımı Fenerbahçe ve Ç.Rizespor ile 0-0, Karabükspor ile 2-2 b

Tam 7 maç oldu

Trabzonspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 7 maçı kazanamadı. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2’lik Galatasaray karşısında 2-1’lik skorlarla kaybeden Trabzonspor takımı Fenerbahçe ve Ç.Rizespor ile 0-0, Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor en son 23.09.2013 tarihinde Kayserispor karşısında deplasmanda kazanmıştı.

2014 İYİ GELMEDİ

Trabzonspor 2014 yılında oynadığı 4 resmi maçta 3 beraberlik 1 yenilgi aldı ve galip gelemedi.

Beşiktaş ile sahasında 1-1, Ç.Rizespor ile deplasmanda 0-0, Karabükspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor’a 4-2 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor