Talisca için menajerinden flaş açıklama

Adı Trabzonspor ile de anılan Talisca için menajerinden açıklama geldi

Talisca için menajerinden flaş açıklama

Beşiktaş’ta oynadığı futbolla sadece siyah beyazlı camianın değil tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Anderson Talisca’nın Çin’de de kaldığı yerden devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Fabio Carnnavaro liderliğinde ligde yine şampiyon olan GZ Evergrande’de 27 maçta 15 gol 2 asist yapan Talisca için Trabzonspor ve Galatasaray iddiaları ortaya atıldı.

"Guangzhou Talisca'yı bırakmaz"

2018’de Talisca’nın GZ Evergrande’ye imza atmasında önemli bir rol üstlenen Ahmet Bulut 25 yaşındaki ‘10’ numara hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncunun Türkiye’ye gelmeyeceğini söyleyen Bulut, GZ Evergrand’ın Talisca’yı bırakmayacağını belirtirken Carnnavaro’nun Şubat’ın ortasında başlayacak olan Asya Şampiyonlar Ligi organizasyonuna hazırlandığına dikkat çekti.

İşte Ahmet Bulut’tan Talisca açıklaması

Talisca Çin’de çok iyi işler yaptı, 45 maçta 31 gol attı oranın da yıldızı. Yıllık 10 milyon euro’nun üzerinde bir para kazanıyor nasıl gelecek. Çin Ligi kapandı diye ortaya bazı iddialar atılıyor ama orada maçlar devam edecek, Şubat’ta Asya Şampiyonlar Ligi turnuvası başlayacak GZ Evergrande orada mücadele edecek ve Talisca Cannavaro’nun en çok güvendiği adamlardan biri. Yöneticiler ondan çok memnun bırakacaklarını düşünmüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor