Talimatla teknik direktör değişti!

Tehditle teknik direktör değiştirmeye çalışmışlarFutbolda şike iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınarak mahkemece hakkında tutuklama kararı verilen Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü'nün, silahlı çetenin lideri olmakla suçlanan Olgun Peker'in t

Talimatla teknik direktör değişti!

Tehditle teknik direktör değiştirmeye çalışmışlar

Futbolda şike iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınarak mahkemece hakkında tutuklama kararı verilen Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü'nün, silahlı çetenin lideri olmakla suçlanan Olgun Peker'in talimatıyla hareket ettiği iddia edildi.

 İfade tutanağında Giresunspor Kulübü başkanlığına seçildikten sonra Ömer Ülkü'nün Olgun Peker'in emriyle Teknik Direktör Bahri Kaya'nın yerine Levent Eriş'i getirmek istediği belirtiliyor ve bunun sebebi soruluyor. Polis, Ömer Ülkü ile Coşkun Ç. arasında geçen şu telefon görüşmesini de soruyor:

Ömer Ülkü: "Hoca istifa etmiyor, ne yapacağız?"

Coşkun: "...Taraftarları kışkırtacağız onu bi dövdüreceğiz."

Ömer: "Hiç kendimize yakışmayan işi mi yapacağız?"

Coşkun: "...diyeyim ki Aydın ya şu Hüseyin ile konuş güzel bi dövdürsünler dövsün ona yüz bin lira da versek bizim için zarar." "Bu hocadan hiçbir şey olmaz salı günü antrenmana geleceğim." dedi.

Orada güzel bir dayakla olmasa saldırtalım oraya o olay öyle bitsin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler