Takımın penaltıcıları kim

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal maçın ardından yaptığı açıklamada, oyunu değiştirecek öne geçecek ataklar ve pozisyonlar buldukları halde bunu değerlendiremediklerini söyledi."Takımın Penaltıcıları Yattara ve Umut'tur"Yanal, Takımın penaltıcılarının Um

Takımın penaltıcıları kim

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal maçın ardından yaptığı açıklamada, oyunu değiştirecek öne geçecek ataklar ve pozisyonlar buldukları halde bunu değerlendiremediklerini söyledi.

"Takımın Penaltıcıları Yattara ve Umut'tur"

Yanal, Takımın penaltıcılarının Umut ve Yattara olduğunu söyleyerek " Biz ikisini beraber yazıyoruz, saha içerisinde hangisi iyi ise penaltıyı o atıyor. Saha içerisinde kendileride buna karar vermiş ve Umut attı" şeklinde konuştu.

"Penaltı Kaçar, bu normaldir"

Penaltı kaçırmanın doğal olduğunu da söyleyen Teknik Direktör Yanal "Penaltı kaçar bu normaldir, penaltıyı kaçıran Umut golünü attı" değerlendirmesini yaparak. Trabzonspor'un umudunun devam ettiğini, her heçen hafta daha iyi olacaklarını ifade ederek "Kayserispor Lig'in en az gol yiyen takımlarından, iyi mücadele ettik"

"Kolay maç yok"

Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor zorlu deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı ve son iki haftada 4. puanını kaybetti. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yılmaz, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini ve beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Ersun Yanal, "Maçta çok fazla pozisyona giremedik. Girdiklerimizi de değerlendiremedik. Zorlu deplasmanda öne geçmeyi başardık ama koruyamadık. Penaltının ardından yediğimiz golden sonra Egemen'i de kaybettik ve 10 kişi kaldık. Kayseri'de çoğu takım puan kaybı yaşıyor. İlerde telafi edeceğiz. Ligde kolay maç yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor