Takımı 2.lige çıkarmak istiyoruz

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda dün Ankara Demirspor'u 2-0 yenen Araklıspor'un kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, amaçlarının takımı tekrar ikinci lige çıkarmak olduğunu söyledi. Şahintürk, Ankara Demirspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyd

Takımı 2.lige çıkarmak istiyoruz
TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda dün Ankara Demirspor'u 2-0 yenen Araklıspor'un kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, amaçlarının takımı tekrar ikinci lige çıkarmak olduğunu söyledi.

Şahintürk, Ankara Demirspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Tam olarak istediğimiz Araklıspor'u bu maçta gördük. Oyuncularımız, deplasmanda olmasına rağmen iyi bir futbol ortaya koydular, iyi mücadele ettiler ve net bir skorla rakibimizi 2-0 yenmeyi başardık'' dedi.

Araklıspor'un lige iyi başlayamadığını da anımsatan Şahintürk, ''Artık 2 hafta üst üste aldığımız galibiyetlerle o kötü günler geride kaldı. Bundan sonraki maçlarımızda da seri galibiyetlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Amacımız bu takımı tekrar ikinci lige çıkarmaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor