Tahkim'den TS'ye olumlu yanıt

Kurulun ayrıca, Bursaspor Kulübü'nün, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, 14 Eylül'de yapılan Sivasspor-Bursaspor maçında Sivasspor'un isim listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu biçimindeki kararına yaptığı

Tahkim'den TS'ye olumlu yanıt

Kurulun ayrıca, Bursaspor Kulübü'nün, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, 14 Eylül'de yapılan Sivasspor-Bursaspor maçında Sivasspor'un isim listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu biçimindeki kararına yaptığı itirazı incelediği belirtilerek, ''Başvuru dilekçesinin 7 günlük kesin süre içinde cevaplandırılmak üzere federasyon genel sekreterliğine gönderilmesine, ayrıca dosyayla ilgili yönetim kurulu kararıyla sair tüm evrakların genel sekreterlikten istenmesine, Bursaspor Kulübü'nün duruşma isteminin kabulü ile 9 Ekim Perşembe günü saat 16.00'da duruşma açılmasına'' karar verdiği kaydedildi.

Bu arada Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinin TV yayın gelirlerinin dağıtım kriterlerine ilişkin yönetim kurulu kararına karşı yaptığı başvuruları da incelediği bildirildi.

Trabzonspor Kulübü'nün, duruşma gününe ilişkin mazeret dilekçesinin kabul edildiği ve bordo-mavili kulübe daha önce 9 Ekim Perşembe günü saat 16.00 olarak tayin edilmiş olan duruşmanın, 16 Ekim Perşembe günü saat 16.00'ya ertelenmesine, Beşiktaş Kulübü'nden de istenen yanıtın geldiği, dosyanın incelemeye alındığı ve duruşma gününü beklenmesine karar verildiği kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler