Tahkim kurulundan red kararı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzospor kulübünün Turkcell Süper Lig'de oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 5 bin YTL. lik para cezasına yaptığı itirazı reddetti. Buna g

Tahkim kurulundan red kararı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzospor kulübünün Turkcell Süper Lig'de oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 5 bin YTL. lik para cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Buna göre kurul söz konusu müsabakaya yönelik verilen para cezasında yasa ve talimatlara aykırılık bulunmadığı kararına vararak itirazı reddetti ve PFDK'nın kararını onadı.

Kurul ayrıca Trabzon Karadenizspor Kulübü'nün futbolcusu Cemre Atmaca ile ilgili PFDK'nun 11.11.2008 tarih ve 2008-2009/450-573 sayılı kararına karşı E.2008/416 numaraya kayıtlı dosyası incelendi.

Yapılan inceleme neticesinde, Cemre Atmaca'ya müsabakanın yardımcı hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 31/2. maddesi uyarınca verilen 3 resmi müsabakadan men cezasında kanun ve talimatlara bir aykırılık bulunmamakla itirazın reddi ile PFDK kararının oybirliğiyle onanmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor