Tahkim Kurulu'ndan flaş açıklama

Tahkim Kurulu, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ile ilgili incelemenin sürdüğü ve kararını daha sonra vereceğini açıkladı. Kuruldan yapılan açıklama şu şekilde:"Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara i

Tahkim Kurulu'ndan flaş açıklama

Tahkim Kurulu, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ile ilgili incelemenin sürdüğü ve kararını daha sonra vereceğini açıkladı.
 
Kuruldan yapılan açıklama şu şekilde:

"Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talepd oğrultusunda duruşma açıldı, duruşmaya Kasımpaşa A.Ş. ve TFF vekillerikatıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, müsabaka görüntüleri izlendi.

- Beşiktaş A.Ş.'nin müdahil sıfatıyla yargılamaya katılma talebinin; asli ve fer'i müdahillik şartlarının gerçekleşmemesi nedeniyle reddine oybirliği ile;

Dosyanın incelemeye alınmasına;

Beşiktaş A.Ş. 'nin, TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2013 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Talepdoğrultusunda duruşma açıldı, duruşmaya Beşiktaş A.Ş.'yi ve Federasyonu temsilen vekilleri katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, uyuşmazlığa sebep olan görüntüler izlendi.

- Beşiktaş A.Ş. vekiline talebi doğrultusunda, TFF vekilinin cevapdilekçesine karşı beyanlarını sunmak üzere 3 günlük kesin süre verilmesine,

- Dosyanın incelemeye alınmasına karar verilmiştir"  
 
NELER OLMUŞTU?
 
Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanması kararı sonrası, iki kulüp de karara itiraz etmişti.

Siyah-beyazlı kulüp maçın 3-0 lehlerine tescil edilmesini, ya da 31. dakikada Donk'un müdahelesine kırmızı kart ve penaltı verilip maçın kaldığı yerden devam etmesini talep etti.

Kurul iki kulübün de bugün duruşmalı toplantıda savunmasını dinledi. Kurul, dosyaların incelenmesinin sürdüğünü ve kararla ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor