Tahkim kararı kader olacak

Bu sezon federasyon ve kurulları ile arası çok da iyi olmayan Trabzonspor, perşembe günü yapılacak olan kritik toplantıyı dört gözle bekliyor. Futbol Federasyonu'nun geçen ay yayın gelirleri konusunda yaptığı düzenlemeden çok rahatsız olan ve geçmişte eld

Tahkim kararı kader olacak

Bu sezon federasyon ve kurulları ile arası çok da iyi olmayan Trabzonspor, perşembe günü yapılacak olan kritik toplantıyı dört gözle bekliyor.

Futbol Federasyonu'nun geçen ay yayın gelirleri konusunda yaptığı düzenlemeden çok rahatsız olan ve geçmişte elde edilen başarıların beraberinde getirdiği sabit hakların iadesini istiyen Bordo-Mavililer, Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusu yapmıştı.

Kurulun bu haftaki ikinci görüşmesinde Trabzonspor'un talebini masaya yatıracağı bildirildi.

Tahkim Kurulu, perşembe günkü toplantıda Trabzonspor'dan bir temsilciyi de dinleyecek. Görüşmede Karadeniz ekibini Yönetici ve Hukuk Kurulu Başkanı Ali Sürmen temsil edecek.

Konuyla ilgili olarak geniş bir itiraz dosyası hazırlayan Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun takımlara sormadan aldığı değişiklik kararını yayıncı kuruluşa bildirmesinin de doğru olmadığına vurgu yapacak. Tahkimin kararı bozmasının düşük bir olasılık olduğu konuşulsa da yönetim hala umudunu koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor