Tabata: "Teklif gelirse giderim"

Tabata, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Benim dışımda ailem de mutlu, eşimin ailesi ve yeğenimde buraya geldiler, onlarda çok beğendiler ve mutlu oldular. Gaziantep şehrini ve Gaziantepspor'u çok seviyorum ve burada olmaktan da çok mutluyum" dedi. "HERY

Tabata: "Teklif gelirse giderim"

Tabata, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Benim dışımda ailem de mutlu, eşimin ailesi ve yeğenimde buraya geldiler, onlarda çok beğendiler ve mutlu oldular. Gaziantep şehrini ve Gaziantepspor'u çok seviyorum ve burada olmaktan da çok mutluyum" dedi.

"HERYERİ GÖRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Gaziantepspor'daki arkadaşları ile bir aile gibi olduklarını ifade eden Tabata, "Kulübe geldiğim zaman sanki evime gelmiş gibi ve ailemle berabermişim gibi hissediyorum. Burada çalışan bütün arkadaşlarım çok iyiler ve her konuda bana yardımcı oluyorlar. Şehirde de çok güzel restaurantlar ve tarihi yerler var, yavaş yavaş oraları görüyorum. Umarım uzun süre buradan ayrılmam ama ayrılana kadar da bütün her tarafı görmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

"DAHA FAZLA ASİST VE GOL İSTİYORUM"

Bireysel olarak hedefinin her zaman en iyisini yapmak olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, "Ben daha fazla asist yapmak ve daha fazla gol atmak istiyorum ama tabii bu gollerimle ve asistlerimle Gaziantepspor ligi üst sıralarda bitirebilirse, bizim açımızdan da daha iyi olur" diye konuştu.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Ankaraspor'un maçlarını izlediğini ve çok iyi futbol oynadıklarını bildiğini açıklayan Tabata, "Ankaraspor bizim altı puan önümüzde, bence çok önemli bir maç. Eğer yenebilirsek aramızdaki puan farkı üçe iniyor ve alttaki takımlarla fark bayağı büyüyor. O yüzden rahatlatıcı bir pozisyona girebiliriz. Çok önemli bir maç ve galip gelebilirsek ileride birçok şey yapabileceğimiz bir maç" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK İSTİYORUM"

Bir futbolcunun bulunduğu yerden daha iyisini hedeflemesi gerektiğini izah eden Tabata, "Benim hedefimde budur. Ben burada devam edebildiğim kadar çok daha iyi oynayıp, çok daha iyi maçlar çıkarıp, Gaziantepspor'u en üst seviyelere götürmek. Eğer kulübümün de yararına olabilecek bir teklif gelirse ben her zaman olduğum yerden daha iyi yerlere gitmek isteyen futbolcuyum. Bu yüzden kulübümün yararına olabilecek bir teklif gelirse başka kulüplere de gitmeyi düşünebilirim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor