Tabata gol atmayı sevmiyormuş

Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Barbosa Tabata, tek düşüncesinin Gaziantepspor'un başarısı olduğunu belirterek, '' Gol krallığında iddiam yok. Ben daha çok oyun içinde asist yapmayı, gol attırmayı seviyorum'' dedi.Gaziantepsporlu futbolcu Rodr

Tabata gol atmayı sevmiyormuş

Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Barbosa Tabata, tek düşüncesinin Gaziantepspor'un başarısı olduğunu belirterek, '' Gol krallığında iddiam yok. Ben daha çok oyun içinde asist yapmayı, gol attırmayı seviyorum'' dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Rodrigo Tabata, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, takımına daha faydalı olmak isteğini söyleyerek, transfer söylentilerine de açıklık getirdi.

Kendisi ve kulübüne resmi bir teklifin olmadığını belirten Tabata, transferi hakkında gelişmeleri gazetecilerden öğrendiğini dile getirdi.

Tabata, takımının menfaati dışında hiçbir şey yapmayacağını herkesin bilmesini istedi.

Gaziantepspor'a faydalı olmak için çalıştığını ifade etti. Bir gazetecinin, "3 büyüklerin transfer listesinde yer aldığınız söyleniyor, bu doğru mu?" şeklindeki sorusuna, transfer söylentilerinin doğruluğu hakkında bilgi sahibi olmadığını belirten Tabata, şöyle konuştu:

''Transfer haberlerinin doğruluğunu bilmiyorum. Siz söylüyorsunuz, birkaç kişi daha söyledi, ama doğruluğunu bilmiyorum. Eğer böyle bir şey varsa ne mutlu bana ki, düzgün bir iş yapmışım. Böyle teklifler geliyor. Ama takımımın menfaati dışında benim hiçbir şey yapmayacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Benim şu an tek düşüncem Gaziantepspor. Gaziantepspor'a daha fazla nasıl faydalı olurum, şuan tek düşüncem bu.''

Tek hedefinin, Gaziantepspor'a hizmet etmek olduğunu söyleyen Tabata, ''Hergün daha iyi idman yapıp kendimi geliştirmek istiyorum. Daha fazla goller atarak takımıma daha fazla gol kazandırmak istiyorum'' dedi.

Tabata, ''Gol krallığında iddialı mısın'' şeklindeki soruya ise, gol krallığı gibi bir iddiasının olmadığını ifade etti. Daha çok asist yapmayı seven bir futbolcu olduğunun altını çizen Tabata, arkadaşlarının gol atmasını istediğini dile getirdi. Tabata, "Daha fazla asist yaparsam daha fazla mutlu olacağımı düşünüyorum. Gollerim de gelirse mutlu olurum" diye konuştu.

Kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol attığını ifade eden Brezilyalı yıldız, "Çok mutluyum, ama herkes çok iyi oynadı. Bizim için 3 golden daha fazla önemli olan galibiyetti. Amacımız her zaman galibiyet elde etmek. Bunu da devamlı hale getirmek istiyoruz. Bursaspor maçı da tamamen farklı bir maç olacak. Çünkü çok kaliteli futbolcuları olan ve bizimle aynı puana sahip bir takımla oynayacağız. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Tabata, takımların kendisini markaja aldığının hatırlatılması üzerine, bunun kendisi için ilk olmadığını vurguladı. Tabata, "Bu ilk defa başıma gelmiyor. Brezilya'da oynarken de böyleydi. Beni defans ve ön liberolarla teke tek veriyorlardı. Ama bu alışık olduğum bir şey. Bu hareketleri atlatmam için benim daha fazla çalışıp fiziksel kuvvetimi üst düzeye çıkararak bu gibi durumlardan sıyrılmam gerekiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor