Sylva'ya Galatasaray kancası

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği Senagalli kaleci Tony Mario Sylva'ya Galatasaray kanca attı.Trabzonspor sezon başında sözleşme imzalayan ve 31/05/2010 tarihine kadar Trabzonspor ile anlaşması bulunan Tony Mario Syl

Sylva'ya Galatasaray kancası

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği Senagalli kaleci Tony Mario Sylva'ya Galatasaray kanca attı.

Trabzonspor sezon başında sözleşme imzalayan ve 31/05/2010 tarihine kadar Trabzonspor ile anlaşması bulunan Tony Mario Sylva'yı sezon sonunda Trabzonspor'dan transfer etmek isteyen Galatasaray futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptı.

Tony Sylva'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesinin 31/05/2010 tarihinde bitecek olmasına rağmen, yapılan sözleşmede 500 bin Euro getirdiğinde serbest kalır maddesi bulunduğu öğrenilirken, Galatasaray yönetiminin bu doğrultuda futbolcunun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

Tony Mario Sylva ile yapılan sözleşmede gerçekten “500 bin Euro getirirse serbest kalır” şeklinde bir madde varsa futbolcunun sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor yönetiminin Tony Mario Sylva ile bu denli amatörce bir anlaşma yapmasına imkan olmadığı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler