Sylva: Galip Gelmeliydik

Gaziantepspor maçında ilk kez Bordo– Mavili formayı giyen Senegalli kaleci Tony Sylva, maç içerisinde yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi. Sylva, “Karşımızda iyi bir takım vardı. Bize alan bırakmayarak direnç gösterdiler. Biz de aynı

Sylva: Galip Gelmeliydik

Gaziantepspor maçında ilk kez Bordo– Mavili formayı giyen Senegalli kaleci Tony Sylva, maç içerisinde yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.


Sylva, “Karşımızda iyi bir takım vardı. Bize alan bırakmayarak direnç gösterdiler. Biz de aynı dirençle karşılık vermeye çalıştık, birçok da fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Böyle birçok maçımız olacak. Takımımızdaki genç oyuncuların da böyle zorluk derecesi fazla olan maçları kaldıracak seviyeye gelmeleri gerekiyor. Deneyim meselesini bir an önce halletmemiz gerekiyor” dedi.

Umut Bulut ise , Gaziantepspor karşısında beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını vurguladı.


Umut, “Maçı iki taraf da kazanabilirdi. Ama galibiyete yakın taraf bizdik. İlk yarıdaki pozisyonları değerlendirseydik maçı kazanabilirdik ama olmadı. Liderlik şansımızı da değerlendiremedik” diye konuştu.


Sylva, “Uzun zamandan beri oynamayı bekliyordum. Haliyle bu da üzerimde baskı yarattı. Ama formayı giyince bu baskı da kalktı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor