Sürmenespor'un zorlu sınavı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, en kötü ihtimalle bu maçta 1 puan beklediklerini söyledi. Aydın, Kastamonuspor'un ligin en güçlü takımlarından olduğunu belirterek, ''Çok iyi bir ka

Sürmenespor'un zorlu sınavı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, en kötü ihtimalle bu maçta 1 puan beklediklerini söyledi.

Aydın, Kastamonuspor'un ligin en güçlü takımlarından olduğunu belirterek, ''Çok iyi bir kadroları var ama Gümüşhane maçında 3 kırmızı kart gören oyuncularından yoksun bir kadro ile karşımıza çıkacaklar. Bizim de 3 oyuncumuz sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek'' dedi.

Kastamonuspor maçının zor geçeceğini ifade eden Aydın, ''Sürmenespor olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Hocamıza, teknik kadromuza güveniyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. En kötü ihtimalle Kastamonu deplasmanından 1 puan bekliyoruz'' diye konuştu.

Kastamonuspor karşısında sakatlıkları bulunan Özgür, Hakan, Selçuk'un forma giyemeyecekleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler