Sürmenespor'dan 2 transfer

Yeşil-beyazlılar, Çaykur Rizespor'dan orta saha oyuncusu Oktay Gümüş ile kiralık, eski oyuncusu Özgür Mollamehmetoğlu ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp asbaşkanı Süleyman Yiğit, güçlü ve kaliteli bir kadro kurduklarını belirterek, ''Oktay ve Özgür'

Sürmenespor'dan 2 transfer
Yeşil-beyazlılar, Çaykur Rizespor'dan orta saha oyuncusu Oktay Gümüş ile kiralık, eski oyuncusu Özgür Mollamehmetoğlu ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp asbaşkanı Süleyman Yiğit, güçlü ve kaliteli bir kadro kurduklarını belirterek, ''Oktay ve Özgür'ü transfer ederek kadromuzu daha da güçlendirdik. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İki oyuncuyu kadromuza katarak bu sezon transferi bitirmiş bulunuyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler