Sürmenespor'da 3 puan sesleri

TFF 3. Lig 4. Grup'ta perşembe günü deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, rakiplerini bu maçta yeneceklerine inandıklarını söyledi. Bankoğlu, geçen hafta sahalarında DÇ Divriğispor'u 1-0 yendiklerini

Sürmenespor'da 3 puan sesleri

TFF 3. Lig 4. Grup'ta perşembe günü deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, rakiplerini bu maçta yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Bankoğlu, geçen hafta sahalarında DÇ Divriğispor'u 1-0 yendiklerini ve bu galibiyeti Kastamonuspor deplasmanından alacakları 3 puan ile pekiştirmek istediklerini belirtti.

Kastamonu deplasmanına galibiyet için gideceklerini kaydeden Bankoğlu, ''Futbolda garanti bir şey yoktur ama yeneceğimize inanıyorum. Yarın yapacağımız maçın ardından Kastamonu'ya gideceğiz'' dedi.

Bankoğlu, Selçuk'un sakatlığının sürdüğünü, Özgür ve Hakan'ı ise bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor