Sürmenespor ligden düştü

3. Lig’de son hafta bayağı çekişmeye sahne oldu. Ligden düşmemek için mücadele veren Arsinspor, Sürmenespor ve Kastamonuspor alacakları sonuçlara göre ligde kalacaktılar.Kastamonspor sahasında Trabzonspor Yalıspor’u 1-0 yenerek puanı 49 yaptı, yine Arsins

Sürmenespor ligden düştü

3. Lig’de son hafta bayağı çekişmeye sahne oldu. Ligden düşmemek için mücadele veren Arsinspor, Sürmenespor ve Kastamonuspor alacakları sonuçlara göre ligde kalacaktılar.

Kastamonspor sahasında Trabzonspor Yalıspor’u 1-0 yenerek puanı 49 yaptı, yine Arsinspor Gümüşhanespor deplasmanında golsüz berabere kalarak aynı puana sahip olurken, Sürmenespor da sahasında Bulancakspor’u 5-1 yaparak puanını 49 yaptı.

Puanları eşit olan bu üç takımların kendi aralarında yaptıkları sonuçlara bakıldı, bu duruma göre Sürmenespor 3. Lig’e veda eden takım oldu.

puan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor