Sürmenespor idmanında Şok

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Sürmenespor'da Sinan'ın idmanda kalbi durdu.Alınan bilgiye göre; yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor son idmanı yaparken, futbolcu Sinan'ın göğsüne sert bir şut gelmesi sonucu yere yığılır. k

Sürmenespor idmanında Şok

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Sürmenespor'da Sinan'ın idmanda kalbi durdu.

Alınan bilgiye göre; yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor son idmanı yaparken, futbolcu Sinan'ın göğsüne sert bir şut gelmesi sonucu yere yığılır. kalbi duran futbolcuya hemen kulp doktoru müdahale eder.

Sürmenespor başkanı Akın Aydın, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Sinan'ın hayatı tehlikesi olmadığını ve bu futbolcunun Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi hastanesine sevk edildiğini kaydetti.

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'un forvet oyuncusu Sinan Yürük, antrenman sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Arkadaşları tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yürük, yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastane yetkilileri, Yürük'ün hastaneye geldiği sırada kalbinin durmuş olduğunu, gerekli müdahalenin ardından genç futbolcunun Trabzon'a sevk edildiğini belirttiler.

Genç futbolcunun durumunun, KTÜ Farabi Hastanesi'nde yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor