Sürmene'nin keyfi yerinde

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Ünyespor'u 2-1 yenen Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, 2 hafta aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bankoğlu, yaptığı açıklamada, oyunun bazı bölümlerinde kendilerinin, bazı bölümlerinde

Sürmene'nin keyfi yerinde

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Ünyespor'u 2-1 yenen Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, 2 hafta aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bankoğlu, yaptığı açıklamada, oyunun bazı bölümlerinde kendilerinin, bazı bölümlerinde de Ünyespor'un etkili olduğunu belirterek, ''2 haftadan beri kazanamıyorduk. Saha ve seyircimiz önündeki bu maçı mutlak kazanmamamız gerekiyordu. Ünyespor puan olarak bizden öndeydi. Bu karşılaşmayı 6 puanlık bir maç olarak görüyorduk'' diye konuştu.

Ünyespor karşısında oyundan düştükleri anda gol yediklerini ifade eden Bankoğlu, ''Sürmenespor ilerleyen zamanlarda takım olarak daha iyi olacak. Daha çok pozisyon üretecek. Bizler de eksiklerimizi gidereceğiz'' dedi.

Bu hafta Araklıspor ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden Bankoğlu, ''Bu maçın da dostane geçmesini istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler