Sürmene'de hedef galibiyet

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında yarın Ünyespor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, seyircileri önünde çıkacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Bankoğlu, oyunsal anlamda bir sıkıntılarının olmadığını bel

Sürmene'de hedef galibiyet

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında yarın Ünyespor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, seyircileri önünde çıkacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Bankoğlu, oyunsal anlamda bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, ''Maalesef güzel futbol ortaya koyuyoruz ama sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Ünyespor maçını kazanmak zorundayız'' dedi.

Futbolcu olarak çok eksiklerinin olduğunu ifade eden Bankoğlu, ''Selçuk sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Bora'nın durumu ise maç günü belli olacak. Miraç ise cezalı. Tabii ki bunların yerine oynayarak futbolcularımıza da güveniyoruz. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır. Bu anlamda Ünyespor'u buradan puansız göndermek istiyoruz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız var'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler