Sürmene'de F.Bahçe'ye yapılan saldırı...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Ntvspor'da canlı yayın konuğu oldu.25 Haziran'da yapılacak seçimde de adaylığını koyan Demirören'in açıklamalarından öne çıkanlar şunlar..."Sadece Federasyon binasının 1,5 milyon lira ödemesi vardı. 1

Sürmene'de F.Bahçe'ye yapılan saldırı...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Ntvspor'da canlı yayın konuğu oldu.

25 Haziran'da yapılacak seçimde de adaylığını koyan Demirören'in açıklamalarından öne çıkanlar şunlar...

"Sadece Federasyon binasının 1,5 milyon lira ödemesi vardı. 10 bin gece burada kaldık. Daha önce otellerde kalınıyordu. Senelik 15 milyon liralık karımız oldu. Antalya Belek'te de Riva'nın aynısını yapacağız. Özellikle alt lig, Anadolu takımlarımız kamplarını orada yapsınlar diye. Riva'nın aynısını karşı taraftaki araziye de yapıyoruz. İstanbul'a maça gelen Anadolu takımları burada kamp yapacak."

"Benim şu an 235 tane ıslak imzam hazır. Bu desteği sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kulüpler Birliği ile federasyon ile çok şeffaf çalışıyoruz. Orası dönen bir çarka çomak sokmak istemiyor. Uyumlu, problemlere çözümle yaklaşan başkana destek oldular. Baskı var dersek, o zaman bu işe siyaseti sokmak isteyen sizsiniz"

"Bizim yayın gelirimiz bütçemizin 3'te 1'i. Yayın hakkının artışı ile benim gelirlerimin artışı ters orantılı. Bu açığı kendi içimde kapatacağım. Takımlar yayınlarını kendisi pazarlayacak. Tüm pazarlamalarını Süper Lig AŞ üzerinden yapacak. Bu Türk futbolunda bir milat."

"Transfer piyasası yüksek. Yabancı serbestliği ile yerli oyuncuların değerini (maddi olmayan) artıracağız. Kulüplerin de bütçesini dengeleyeceğiz. Yerli oyuncu da ben nasıl olsa oynuyorum diye rahat edemeyecek"

"Milli Takım başarısız sonuçlar aldı diyemeyiz. Her turnuvaya katılan takım olmaktır önemli olan. Başarı futbolcu ve hocanındır. Bu uzun vadeli bir yatırımdır"

"Fenerbahçe'ye saldırı terör işi olduğu için kesin bir sonuca ulaşılamadı. Yetkili merciiler çalışıyor. Kesin bir sonuca ulaşılmaması organize bir iş olduğunun kanıtı. Amaç büyük bir kaos yaratmaktı. Öyle görülüyor"

"Beşiktaş başkanlığı çocukluk hayalimdi gerçekleştirdim. Şu an çok değerli bir başkanı var, gidebildiği kadar yoluna devam eder. Beşiktaş başkanlığını kesinlikle tekrar düşünmüyorum"

"Yeni talimatlarda borçlu kulüplere lisans vermeyeceğiz. Tüm borçların bir sistem çerçevesinde yapılandırılması gerekiyor. STSL'nin 21 takıma çıkması bizim alacağımız değil, futbol ailesinin vereceği bir karardır."  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler