Sürmene'de Cinemre istifa etti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Bulancakspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sürmenespor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, görevinden istifa etti.      Kulüp başkanı Akın Aydın, yönetim kurulu olarak Cinemre'nin istifasını kabul ettiklerini ve bu konuda arayışl

Sürmene'de Cinemre istifa etti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Bulancakspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sürmenespor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, görevinden istifa etti.
    

Kulüp başkanı Akın Aydın, yönetim kurulu olarak Cinemre'nin istifasını kabul ettiklerini ve bu konuda arayışlara başladıklarını söyledi.
    

Akın Aydın, ''Orhan hocamıza teşekkür ederek dostça ayrıldık. Bu kulübün kapısının her zaman kendisine açık olduğunu beyan ettik. Yeni teknik sorumlu arayışlarımıza Trabzon'da devam ediyoruz. Bir kaç antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor