Sürmene yakışanı yapacak

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, ligdeki konumlarını belirleyecek derecede önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Bankoğlu, ortaya koydukları oyun anla

Sürmene yakışanı yapacak

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, ligdeki konumlarını belirleyecek derecede önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.
Bankoğlu, ortaya koydukları oyun anlamında bayağı ilerleme kaydettiklerini belirterek, ''Öncelikle bunu devam ettirmeliyiz. Geçen hafta Bafra Belediyespor maçındaki arzulu oyunumuzu Ankara Demirspor karşısında sahaya yansıtırsak maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Ankara Demirspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Bankoğlu, ''Sürmenespor'un ligdeki konumunu belirleyecek derecede önemli bir maç. Yendiğimiz takdirde yukarıdaki takımlarla aramızdaki puan farkı kapanacak. Son maça kadar ilk 2'ye girme hedefini kovalamak istiyoruz. Kazanmaya gideceğiz. İnşallah doğruları yaparak, 3 puan alıp gelmeye çalışacağız. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Futbolcu arkadaşların isteği ve arzusundan memnunuz. İnşallah bize yakışanı yaparak Trabzon'a geleceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor