Sürmene gol kralı Sinan'ı arıyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Ünyespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, geçen hafta sahalarında aldıkları Araklıspor yenilgisini, bu maçta telafi edeceklerini söyledi. Bankoğlu, Araklıspor ka

Sürmene gol kralı Sinan'ı arıyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Ünyespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, geçen hafta sahalarında aldıkları Araklıspor yenilgisini, bu maçta telafi edeceklerini söyledi.

Bankoğlu, Araklıspor karşısında arzu etmedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirterek, ''Bu maçta genç futbolcularımıza şans verdik. Araklıspor, maçı tecrübesiyle aldı ama biz, genç futbolcuları kazanmanın peşindeyiz. Gelecek yılın kadrosunu, bu seneden kurduk'' dedi.

Ünyespor ve ardından Demir Çelik Divriğispor ile sahalarında yapacakları iki maçtan 6 puan ile ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Bankoğlu, ''Hedefimiz iki maçı da kayıpsız atlatmak. Bunu da başaracak güçteyiz'' diye konuştu.

Bankoğlu, takımın gol kralı Sinan Yürük'ün kalp krizi geçirdiğini hatırlatarak, ligin ilk bölümünde 14 gol ile grupta gol krallığında ilk sırada yer alan bu futbolcunun yokluğunun, takımı oldukça etkilediğini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler