Sürmene, 3 puanla döneceğiz

Kulüp başkan yardımcısı Sinan Kanca, geçen hafta deplasmanda Bafra Belediyespor karşısında alınan 1 puana sevinemediklerini belirterek, ''Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık daha farklı sk

Sürmene, 3 puanla döneceğiz

Kulüp başkan yardımcısı Sinan Kanca, geçen hafta deplasmanda Bafra Belediyespor karşısında alınan 1 puana sevinemediklerini belirterek, ''Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık daha farklı skor elde edebilirdik.

Zeminin ağır oluşu da futbolumuzu olumsuz yönde etkiledi. Yediğimiz golün başlangıcı ofsayttı. Zemin ve hakeme rağmen iyi futbol oynadık. Gol vuruşlarındaki eksikliklerimizi giderdiğimiz takdirde, daha iyi yerlere geleceğiz'' dedi.

Hafta sonu Ankara Demirspor ile deplasmanda oynayacaklarını dile getiren Kanca, ''Buradan alacağımız 3 puan, hedefimize giden yolda yeni bir başlangıç olacaktır. Artık puan kaybına tahammülümüz yok'' diye konuştu.
Yeşil-beyazlı takımın bugün yaptığı çalışmaya, sakatlığı süren Mahmut ile hasta olan Selçuk katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Abdullah ise koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor