Sürmen adaylığını açıkladı

Hentbol Federasyonu başkan adaylığını açıklayan Ayhan Sürmen Federasyonu başkanı Hentbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Ayhan Sürmen ,10 aralıkta yapılması planlanan Hentbol federasyonu genel kurulunda başkanlık için adaylığını açıkladı Liste oluşt

Sürmen adaylığını açıkladı
Hentbol Federasyonu başkan adaylığını açıklayan Ayhan Sürmen Federasyonu başkanı Hentbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Ayhan Sürmen ,10 aralıkta yapılması planlanan Hentbol federasyonu genel kurulunda başkanlık için adaylığını açıkladı Liste oluşturma çalışmalarına daha önce başlayan Sürmen bu gün saat 11:00 da Trabzon Gazeteciler Cemiyet lokalinde düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmileştirdi sürmen basın toplantısında gazetecilere Hentbol Federasyonu ile ilgili bazı yolsuzluk belgeleri olduğunu iddia ettiği belgeleri verdi.

Sürmen basın toplantısında Hentbol Federasyonu başkanı Tarık Cengiz'i topa tuttu.
Sürmen başkan Cengiz'e cevaplaması için Hentbol Federasyonunda yapıladığını iddia ettiği yolsuzluklarla ilgili sorular sordu.

CENGİZ'E AĞIR SUÇLAMALAR
Sürmen yaptığı basın toplantısında 2 aydır çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek" Amacım Avrupa'da ve Türkiye dahilinde yerlerde sürünen hentbol sporun nasıl yüceltebileceğimizi araştırmak ve çözümler bulmaktır. Camiayı bütünleştirmek amacındayız. Yaptığımız görüşmelerde mevcut başkan Tarık Cengiz'in şahsi emelleri uğruna, Hentbol Federasyonunu oyuncak gibi kullandığını gözlemledim. Camianın motivasyonu sıfırlanmış verilen sözlerin hiç birinde durulmamış, sponsor çokluğundan söz ederek işbaşına gelenler bula bula Gençlik Spor Genel Müdürlüğünden gelecek paraları bulmuş,EHF seçimlerinde kendi ikballeri için oy verecek delegelerini VİP ağırlamaktan yorulmamış,kulüplerin hakkı olan malzemeleri bile ikram şeklinde dağıtmıştır

SORUŞTURMA AÇILDI İDDİASI
Sizlerin ve Adaletin yakından ilgileneceğini umduğum belgeleri bardağı taşıran son damla oldu. Bu belgeleri GSGM 'nin bakanlık ve başbakanlığa soruşturma açılma amaçlı olarak verdim. Gençlik Spor genel müdürlüğü kendilerine ilettiğim Belgeleri soruşturma açılması için Teftiş kuruluna gönderdi.Eski bir milletvekili olan Hentbol Federasyonu başkanı Tarık Cengiz'de verilecek karara saygı göstermelidir. Hukuksuz olan delege listelerine de itirazımızı tahkim kurulu haklı buldu.
Tarık Cengiz hesabına geçirttiği paraların hesabını vermek yerine EHF nin resmi sitesini şahsi olarak kullanmaya başladı.dedi
BU İDDİALAR ÇOK KONUŞULUR

Evet Sayın Tarık Cengiz,
Hentbol camiası içinde alçak sesle konuşan ancak ellerinde belge olmayan ama tüm hentbol camiasının cevaplarını sizden beklediği acabaların kirliliğinde olmadan
Ben Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlığına adayım Siz lütfen aşağıda sıraladığım acabalara cevap verir misiniz.
Çankaya Belediyesinden tesis amaçlı olarak alınmış kaç arazı var. Toplam arazi kaç dönüm. İnşaat kaç dönümde yapılacak.? Geri kalan arazı var mı ?
Acaba ;Yapılacak tesis önce önce 4 trilyon iken sonra ek bir keşifle 7 trilyona çıkarıldı

Acaba;
İddia sponsorluğunda yapılması düşünülen spor salonu için tahsis edilen trilyonlar, hentbol kulüplerine yarışmacı bir kimliğe bürünmeleri için verilmiş bir para mı?
Acaba ;
İhlale önce Çankaya belediyesinde yapılacak diye duyuruldu ,sonra ama birden GSGM'ye neden alındı
Acaba
Yönetim kurulundan inşaattan ve ihaleden anlayan bir çok kişi varken niye size çok yakın bir ismin başkanlığında oluşturulan bir kurul tarafından yapıldı
Acaba:
İhale açık teklif usulü ile olmasına rağmen neden 10 gün bekletildi.DDünyada buna benzenr bir ihale sistemi varmı
Acaba
Muhtelif tarihte kaza yapan bir yönetim kurulu üyeniz varmıydı. Varsa kaza yapan jeepteki yönetim kurulu üyelerinizi yanındaki bayanlar kimlerdi
Acaba;
İzmir'de yapılan Avrupa şampiyonasındaki önceki sponsor bir firmadan ilk taksit olarak 50.000 YTL alınmıştır. Yapılan sözleşme GSGM ye bildirilmiş mi. Yönetim kurulu kararı ile şahsınıza avans olarak verilmiş mi. Siz bu avansı nasıl kapattınız?
Acaba;

İzmir'deki şampiyonanın katılımcısı kafileleri güvenlik nedeni gösterilerek 5 yıldızlı otelde topluca kalmaları için EHF ' den bir talep var mıydı? Yoksa neden böyle bir yöntem izlenmiştir.
Acaba;

Hummel Federasyonunun gerçek sponsoru mu? Hummel “e malzeme karşılığı fatura ödemesi yaptınız mı? Hem sponsor hem malzeme alımı nasıl yaptınız. ?
Acaba Federasyonunuzun şirket ortaklığı var mı? Düşük bir sermaye ile kurulmuş, pasif durumdan aktif duruma getirilen bu şirkete ortak olmak için Federasyon kasasından kaç YTL verdiniz. Bu şirketin gerçek ortakları kimlerdir.
Acaba;

Sayın Hentbol Federasyonu başkanı Tarık Cengiz, Hava Harp okulundan atıldığınız doğru mu. Doğru ise atılma gerekçeleriniz nelerdir.
Bu acabalara lütfen cevap veriniz.

Benim Amacım Türk Hentbol ünü Atatürk'ün işaret ettiğie gibi," Zeki Çevik ve Ahlaklı insanların yönetmesine imkan tanımaktır.
Gelin Hentbol camiası olarak hem kendi sorunlarımızı hem de hentbolumuzun sorunlarını çözen mutlu başarılı ahlaklı,bir hentbol ailesi oluşturmak için Ayhan SBürmen'in yanında dimdik durun
Göreceksiniz ki sayın Tarık Cengiz, çeketini alıp kaçsa bile hentbolümüzün temiz eli iki yakasından hiç düşmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor