"Suratsız, sevimsiz ve itici yönetim"

Trabzonspor'un dün akşam kendi sahasında karşılaştığı Kasımpaşa karşılaşmasında tribünlerdeki boşluk eleştirilere neden oldu.Sosyal paylaşım siteleri ve haber sitelerinde bir kısım Trabzonsporlu taraftarlar bu duruma tepki gösterirken, Trabzonspor'un İsta

"Suratsız, sevimsiz ve itici yönetim"

Trabzonspor'un dün akşam kendi sahasında karşılaştığı Kasımpaşa karşılaşmasında tribünlerdeki boşluk eleştirilere neden oldu.

Sosyal paylaşım siteleri ve haber sitelerinde bir kısım Trabzonsporlu taraftarlar bu duruma tepki gösterirken, Trabzonspor'un İstanbul'a taşınması görüşünü savunanlarda oldu.

Bir kısım taraftar ise tribünlerdeki boşluğu Passolig ve Türkiye'de yaşanan şike sürecine bağlarken Trabzonspor yönetimini de sorumlu tutanlar oldu.

 "Suratsız, sevimsiz ve itici yönetim"

 Trabzonspor'un Avni Aker'de oynadığı karşılasmalarda tribünlerin boş kalmasına neden olarak Trabzonspor yönetim kurulunu sebep olarak gösterenler ise "Tribünlerdeki boşluğun sebebi “Suratsız, Sevimsiz ve itici Trabzonspor yönetimidir" görüşünü savundular.

Geçen sezon özellikle siyasi davranışlarda bulunması nedeniyle eleştirilerin odak noktası olan yonetimin görev başında olduğu surece maçları ücretsiz yapsalar dahi tribünleri dolduramayacağı görüşü de sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.

Öte yandan takımın oynadığı kötü futbolda transfer politikasında izlenen yolun ve özellikle orta sahadaki boşluğun doldurulmaması da Halilhodzic ile yönetimin hanesine eksi puan olarak yazıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor