Süper Lig’in düşme hattı ateş kazanı! Bugün bir takım daha düşebilir

Süper Lig’in dibinde yer alan Alanya, Kasımpaşa, Ankaragücü, Antalya, Sivas, İstanbul ve Giresunspor küme düşmemek için maçlarıonı kazanmak zorundalar.

Süper Lig’in düşme hattı ateş kazanı! Bugün bir takım daha düşebilir

Süper Lig’de matematiksel olarak düşme hattında bulunan Alanya, Kasımpaşa, Ankaragücü, Antalya, Sivas, İstanbul ve Giresun kritik maçlara çıkacaklar.

34 puanla en dezavantajlı durumdaki Giresunspor 3’te 3 yapıp rakiplerinin kaybını bekleyecek. Ancak Karadeniz ekibi bugün Trabzonspor’a mağlup olur; Sivasspor ve İstanbulspor kazanırsa küme düşen ikinci takım olacak.

Hatayspor ve Gaziantep’in yarıştan çekilmesinin ardından 2 takımın veda edeceği Süper Lig’de düşen ilk takım Hangikredi Ümraniyespor olurken son bilet için matematiksel olarak 7 aday bulunuyor. 34 puanlı Bitexen Giresunspor 7 takım içinde en sıkıntılı pozisyona sahip. Karadeniz ekibi bugün Trabzonspor ile başlayacak seride kalan tüm maçlarını da kazanıp rakiplerinin puan kaybını beklemek durumunda.

Tamamı saat 20.00’de başlayacak maçların programı şöyle:

SiVAS-KONYA: Bahattin Şimşek: Ligde son 4 maçını kaybeden Sivasspor bugün Konya karşısında galibiyet hasretini dindiremezse tek maçı kalacağı için büyük sıkıntı yaşama tehlikesi ile karşı karşıya.

İSTANBUL-ADANA DS: Ümit Öztürk: 2 haftadır kazanamayan İstanbul 3 puan alırsa önemli bir virajı dönecek. Olumsuz bir sonuçta ise ateşe düşebilir.

ALANYA-KASIMPAŞA: Cihan Aydın: Kim kazanırsa matematiksel olarak tehlikeyi atlatacak.

KARAGÜMRÜK-KAYSERİ: Murat Erdoğan: Orta sıralarda yer alan iki takım da sahaya rahat çıkacak.

DÜŞME HATTINDA KALAN MAÇLAR

ALANYA (41)

· Kasımpaşa

· Trabzonspor (D)

KASIMPAŞA 40

· Alanya (D)

· Beşiktaş

· Karagümrük (D)

ANKARAGÜCÜ (39)

· Galatasaray

· Kayserispor (D)

· Adana Demir

ANTALYA (38)

· Fenerbahçe (D)

· Hatayspor (İptal)

· Giresunspor (D)

Sivasspor (37)

· Konyaspor

· Kayserispor

iSTANBULSPOR (35)

· Adana Demir

· Gaziantep (D) (İptal)

· Ümraniyespor

Giresunspor (34)

· Trabzonspor

· Ümraniyespor (D)

· Antalyaspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor