Süper Lig'e yükselme mücadelesinde son finalistler belli oldu

Trendyol Süper Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği finalde karşılaşacak takımlar belli oldu.

Süper Lig'e yükselme mücadelesinde son finalistler belli oldu

Trendyol 1. Lig play-off final maçı takımları belli oldu.

Trendyol 1. Lig Yükselme Play-off'ları 2. tur rövanş maçında Bodrum FK ile Ahlatcı Çorum FK karşı karşıya geldi.

İlk maçta 1-1 berabere kalan iki ekip, ikinci maçın normal süresini de 0-0'lık eşitlikle tamamladı ve uzatma bölümüne geçildi. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca, karşılaşma seri penaltı vuruşlarına gitti.

Seri penaltı vuruşlarında rakibine 5-4 üstünlük kuran Bodrum FK, finale yükselen taraf oldu. Bodrum FK, finalde Sakaryaspor ile Trendyol Süper Lig'e yükselecek üçüncü takım olmak için mücadele edecek.

Ahlatcı Çorum FK 10 Kişi Kaldı
Mücadeleye ilk 11'de başlayan Ahlatcı Çorum FK futbolcusu Eren Aydın, 74 ve 105+5. dakikalarda gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Eyüpspor ve Göztepe Süper Lig'e Yükseldi
Trendyol 1. Lig'i birinci sırada bitiren Eyüpspor ve ikinci sırada bitiren Göztepe, daha önce Süper Lig'e yükselen iki ekip olmuştu.

Trendyol Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Trendyol 1. Lig play-off final maçı, 30 Mayıs Perşembe günü Adana'da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler