Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu!

1. Lig ekibi Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu!

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Eyüp Stadyumu'nda oynanan maçta Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek, ligin bitimine beş hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi ve tarihinde ilk kez bu başarıya ulaştı.

Maçın gol perdesini 8. dakikada Bruno açtı ve 55. dakikada tekrar sahneye çıkarak takımına büyük katkı sağladı. Recep Niyaz 23. dakikada ve Regattin ise 64. dakikada penaltıdan attığı gollerle galibiyette önemli roller oynadı. Altay'ın tek golü ise 14. dakikada Deniz Kadah tarafından kaydedildi.

Bu galibiyetle Eyüpspor, Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren ilk takım oldu. Öte yandan, üst üste beşinci yenilgisini alan ve 15 puanla mücadelesini sürdüren Altay'ın ise küme düşmesi kesinleşti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler