Süper Lig’de Trabzonspor fırtınası!

Spor Toto Süper Lig takımları yeni sezon öncesi  çalışmalara başlarken bir yandan da teknik ekiplerinde değişimlere gidiyor.Son olarak Bursaspor, Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Şenol Güneş’le anlaşmaya varması ligdeki eski Trabonsporlu teknik dire

Süper Lig’de Trabzonspor fırtınası!

Spor Toto Süper Lig takımları yeni sezon öncesi  çalışmalara başlarken bir yandan da teknik ekiplerinde değişimlere gidiyor.

Son olarak Bursaspor, Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Şenol Güneş’le anlaşmaya varması ligdeki eski Trabonsporlu teknik direktörlerin sayısını artırdı. Şenol Güneş ile birlikte Süper Lig’de toplam 5 eski Trabzonsporlu teknik direktör bulunuyor.

Trabzonspor’da Hami Mandıralı, Bursaspor’da Şenol Güneş, Akhisar BLD. ‘de Mustafa Akçay, Karabükspor’da Tolunay Kafkas ve Kasımpaşa’da Şota eski Trabzonsporlular olarak dikkat çekiiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor